Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Com treballem

A Vòlum Arquitectura Tèxtil, creem valor als nostres clients. Desenvolupem projectes que s'adeqüen a les necessitats i objectius dels nostres clients.

Emprenem cada projecte seguint una metodologia de treball que garanteix els millors resultats.

Un cop els nostres clients es posen en contacte amb nosaltres, ja sigui per telèfon, web, correu electrònic o Facebook, un dels nostres tècnics es posarà en contacte amb vostè i es desplaçarà sense compromís per oferir-li una àmplia gamma de productes i solucions per decorar el seu espai.

També poden visitar el nostre Showroom, on podrà fer-se millor a la idea de les múltiples opcions disponibles.

El nostre tècnic realitzarà una presa de mesures per realitzar el pressupost.

Un cop el pressupost estigui signat i, acordats els terminis d'instal·lació, procedirem a produir i manufacturar la seva comanda. Disposem de dos tallers de confecció. Un situat a les nostres oficines, per realitzar comandes urgents i més delicades. D'aquesta manera podem donar una resposta ràpida i flexible als nostres clients. Un altre taller situat a les afores, per comandes de gran volum i de producció en sèrie.

A Vòlum Arquitectura Tèxtil ens prenem molt seriosament el compliment dels terminis estipulats, així com el mantenir un canal d'informació directe i veraç.

Finalitzada la confecció i la instal·lació es procedirà a revisar la mateixa, per confirmar que la qualitat del projecte acabat és la desitjada.

  1. Posada en contacte
  2. Desplaçament del tècnic sense compromís
  3. Realització i signatura del pressupost
  4. Producció i instal·lació
  5. Verificació qualitat final del projecte