Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Teatre i museística

Apostem pel bon manteniment dels nostres sistemes escènics com a base fonamental per aconseguir una sincronització perfecta entre tecnologia i tradició.

Presentem als nostres clients un exclusiu paquet de serveis destinats a aquells clients que desitgen crear espais escènics i teatrals, posant l'accent en l'escenografia dedicada al teatre, als museus i a tot tipus de decoracions efímeres i esdeveniments com ara lliuraments de premis, platós de televisió , festes, aïllants acústics tèxtils ...

Considerem les normatives com una cosa de vital importància a l'hora d'elaborar un teló de teatre, pel que els nostres telons de teatres són totalment ignífugs, a més fabriquem infinitat de teixits tallafocs que s'adapten perfectament a les normes i certificats oficials. Treballem amb teixits tècnics especialitzats en el tractament acústic per tal de garantir el resultat desitjat.

A més del disseny, fabricació i muntatge de telons per a teatres i escenografia, comptem amb assessors personals destinats a orientar als nostres clients sobre futurs projectes d'obres escèniques, ajudant així a donar un altre punt de vista addicional.

Oferim també als nostres clients tot tipus de productes de decoració tèxtil com tancaments, catenàries, cordons de vellut i altres mecanismes per dotar al seu espai de l'ambientació necessària.

Anterior