Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Cortina Contract

Vòlum Arquitectura tèxtil s'ofereix al sector hoteler i a altres per la seva decoració tèxtil.

Disposem de col·leccions exclusives de teixits d'alta decoració que compleixen els requisits estètics i tècnics exigits en l'àmbit del contract.

Oferim una solució decorativa tèctil destinada a establiments d'accés públic i privat basada en el disseny, funcionalitat, el compliment de les exigències tècniques de seguretat i el respecte al medi ambient.

A més, col·laborem amb vostè per desenvolupar a mida aquell disseny estètic o constructiu adaptat a cada necessitat. Creem el teixit ignífug segons els seus requeriments estètics, de qualitat o ús.

Les col·leccions de Vólum Arquitectura Textil es tradueixen en cortines, cortinetes, cobrellits, plaids, coixins decoratius, llençols, estovalles i solucionen qualsevol altre requeriment de decoració tèxtil per a establiments de pública concurrència. A Vólum Arquitectura Textil tenim vocació internacional. Tenim experiència en instal·lacions en països de tot Europa, mantenint acords amb els millors professionals de diferents països.

Posem al servei dels nostres clients un ampli catàleg de mecanismes i guies de cortines de fàcil accionament, tant manual com motoritzat.

Els nostres interioristes l'ajudaran a vestir el seu espai perquè sigui únic i agradable.

  • Hotels
  • Hospitals / Geriàtrics
  • Discoteques
  • Restaurants
  • Oficines
Següent